Nordic Chic kalustevaha 0,4 l eri sävyjä

26,90 

Poista

Jaa tämä tuote sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Tuotekuvaus

Nordic Chic -kalustevahaa voidaan käyttää pinnoille, jotka on maalattu Nordic Chic -kalustemaalilla. Vaha suojaa kalkkista maalipintaa ja tekee siitä vedenpitävän ja pyyhkimistä kestävän. Vahalla voi suojata myös maalaamattomia puupintoja ja kalusteita.

Työohjeet: Levitä vaha pintaan siveltimellä tai nukkaamattomalla kankaalla tai rätillä. Alla olevan maalin värisävy tummenee, kun käytät vahaa. Kun vaha on kuivunut, kiillota pinta kankaalla. Voi antaa kuivua jopa seuraavaan päivään ennen kiillotusta. Tällöin mattamainen pinta kiillottuu ja vahan tahmeus häviää. Kuluneen lopputuloksen saavuttamiseksi sivele vahaa ohut kerros ja sen kuivuttua hio pintaa hennosti hienolla hiekkapaperilla. Lisää sitten toinen kerros vahaa ja kiillota. Mitä kovempaa painat kiillottaessasi pintaa, sitä kiiltävämpi lopputuloksesta tulee. Huolla huonekalusi vahaamalla se uudelleen entisen vahan kuluttua pois.

Kuivumisaika: 1–4 tuntia riippuen kerroksen paksuudesta.

Riittoisuus: 10–20 ml/m². Työvälineiden pesu: Isoparafiini tai lämmin saippuavesi.

Säilytys: Säilytä suljettuna viileässä paikassa. Tuote ei saa jäätyä. Pidä lasten ulottumattomissa. Tuote on helposti syttyvää.

Sisältää: Mehiläisvaha, karnaubavaha, kandelillavaha, seresiinivaha, isoparafiini.